Fotografie cursus basis

€ 99,- incl. BTW

 

Eerstvolgende cursus: zaterdag 17 oktober 2020, van 9.00 tot 17.00

Door de maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd in relatie tot het Corona virus, zal deze cursus in aangepaste vorm plaatsvinden. In de cursusruimte en daarbuiten zullen we de nodige regels in acht nemen. Daarbij zal bij aanvang van de cursus een checkgesprek plaatsvinden.

Wil je je meer verdiepen in fotograferen en wil je van de automatische stand van de camera af? Dan is deze basiscursus fotografie voor jou. In deze eendaagse cursus leer je waar alle letters voor staan op jouw spiegelreflex- of systeemcamera en ken je de termen ISO, diafragma en sluitertijd. Aan het eind van de dag weet hoe je hier mee kan “spelen” en besteden we ook aandacht aan de compositie van een foto.

In deze eendaagse cursus worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. Zo kan je gelijk in de praktijk oefenen wat we daarvoor hebben besproken. Na de praktijk kijken we met de groep de foto’s terug en bespreken we deze. Zo kunnen jullie van elkaar leren.

De cursus wordt gehouden in Ede en praktisch in het bos. Hierdoor heb je veel mogelijkheden om mooie foto’s te maken tijden de praktijk. Tijdens het maken van de foto’s kom ik bij je langs en kijk ik mee. Als het nodig is geef ik tips en adviezen zodat je de foto nét even anders kan maken waardoor hij anders wordt dan de standaard foto’s die we allemaal kennen.

De dag in het kort:

  • Groepen van maximaal 10 cursisten
  • Theorie en praktijk afgewisseld
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Leren van andere cursisten
  • Na de cursus een digitaal naslagwerk
  • Inclusief koffie / thee en lunch

Contact