Trouwfotografie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het gaat een dag worden met veel mooie en emotionele momenten. Momenten die je na deze bijzondere dag nog vaak wilt terug zien. Goede foto’s zijn dan ook van onschatbare waarde. Als trouwfotograaf is het mijn missie om de bijzondere momenten vast te leggen. Elke bruiloft is uniek en heeft haar eigen speciale momenten. Ik vind het prachtig om deze momenten te fotograferen.

Kernwoorden die bij mijn stijl van trouwfotografie passen zijn: oog voor detail, onopvallend, go-with-the-flow, weinig regisseren en ongedwongen. Als fotograaf beweeg ik mee met de dag. Ik begeef mij zo onopvallend mogelijk tussen de gasten, zodat ook de camera minder opvalt. Op deze manier krijg je de meest spontane foto’s en vertellen de foto’s het verhaal van de dag zo realistisch mogelijk.

Aan het begin van onze mogelijke samenwerking staat het kennismakingsgesprek. Deze is geheel vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn en kan ik iets over mij en mijn fotografie vertellen. Ik kan een aantal voorbeelden laten zien, zodat jullie duidelijk een beeld krijgen. Wat erg belangrijk is, is dat jullie een goed gevoel hebben bij mij en mijn foto’s. Als dat zo is kunnen we de volgende stappen gaan zetten.

Contact